Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig
mogelijk terug.
close

Naam
Telefoon

Over Ons

DiMa Start is gebaseerd op ruim 25 jaar ervaring in de productiesector. Wij hebben door de jaren heen altijd vastgehouden aan de waarden van een familiebedrijf, terwijl onze service steeds verder is uitgebreid.

Om een goed bruikbaar product van metaal of kunststof te krijgen is een professionele aanpak van belang. Denk aan een degelijk ontwerp, technische tekeningen, eventuele 3D modellen, advies waar nodig, betrouwbare bewerkingsmachines, vakbekwame bewerkers, etc. Dan zit u bij ons goed! Wij beschikken over meerdere productiefaciliteiten in Nederland en Tsjechi√ę.

Geschiedenis:

Onze roots gaan terug tot 1948, toen ESKA Plaatwerk- en Lasbedrijf werd opgericht. Een overname volgde begin deze eeuw. De nieuwe eigenaar, Michael Hendrikse, was voorheen inkoper bij diverse grote organisaties. Zo kwam hij in 1990 in de productiesector terecht. Zijn specialisatie in het afhandelen van inkooptrajecten bleek erg nuttig bij het begeleiden van projecten in de metaalwereld.

Een nieuw tijdperk:

In 2010 namen zijn zoons de activiteiten van het bedrijf over onder een nieuwe naam: DiMa Start. Damiaan en Mitch Hendrikse bedachten het plan om in een maatschap samen te werken, om zo een brede selectie van bewerkingen aan te bieden voor een goede prijs.

Zo had DiMa Start meteen al een brede klantenkring, van particulieren tot overheden. Onze klanten waarderen veel aandacht en feedback. Eventuele bijzonderheden van een levering of productieproces worden netjes gemeld, waarbij meteen in overleg een oplossing wordt bedacht.

Door deze service en specialisme breidde onze klantenkring zich al snel verder uit. Omdat onze klanten ontdekken dat ze hun projecten aan ons kunnen toevertrouwen, blijven ze terugkomen.

Kortom:

Een doorsnee metaalbedrijf richt zich vooral op constant productie draaien. Wij richten ons op service, meedenken, flexibel zijn, en ons netwerk voor u inzetten. Wij nemen uw volledige inkooptraject over tot de productie aan toe en dat tegen een goede prijs.

Wij horen graag van u!
NEEM HIER CONTACT MET ONS OP