Bel mij terug

  Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig
  mogelijk terug.
  close

  Naam

  Telefoon

  Engineering

  DiMa Start regelt niet alleen de productie van metalen en kunststoffen, ook het voortraject behoort tot ons dienstverleningspakket.

  Indien gewenst nemen wij het gehele engineeringstraject uit handen. Als u al een basis heeft, borduren wij daarop voort.

  Een groot voordeel van DiMa Start is dat wij zowel theoretisch als vanuit de praktijk naar het 3D ontwerpmodel kijken. Wij bieden praktische oplossingen met de productiemachines in gedachte, waardoor deze onderdelen een kortere bewerkingstijd kennen.

  Kwaliteit en functie staan natuurlijk altijd bovenaan in het 3D design. Door met u van te voren het project goed door te nemen weten wij wat u verlangt en aan welke normen het product moet voldoen.

  Doordat wij ontwerpen en ontwikkelen vanuit onze praktijkervaring bespaart u kosten op de productie.

  Vraag hier uw offerte aan
  binnen één werkdag reactie

  Wat u van ons kan verwachten

  Vanuit onze productie hebben wij een brede kennis opgebouwd uit diverse branches. Dit creëert een kruisbestuiving van ideeën en inzicht met andere branches waar uw project voordeel van heeft.

  In de medische branche hebben wij voor ziekenhuizen aanpassingen op bestaande apparatuur gemaakt. Ook ondersteunen onze activiteiten medisch onderzoek.

  In de automotive branche zijn wij bezig een volledig productassortiment te ontwikkelen om autoschades te herstellen en garages naar het elektronische tijdperk te begeleiden.

  Ook kunt u ons vinden in maritieme renovatie, klein civiel, de petrochemische industrie en de agrarische sector.

  Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

  Onze kennis uit verschillende
  branches zal uw project
  tot een succes maken
  .