Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig
mogelijk terug.
close

Naam
Telefoon

Montage en onderhoud

DiMa Start verzorgt ook technische montage en onderhoud.

Naast het produceren en fabriceren biedt DiMa Start ook montage en onderhoud van uw producten aan. Denk bijvoorbeeld aan geproduceerde delen monteren op bestaande muren of vloeren. Ook lassen wij op locatie, zowel voor montage als onderhoud van bestaande metalen objecten.

DiMa Start biedt ook de dienst aan om het onderhoud van de producten voor u te doen. Neem gerust contact met ons op om een onderhoudsproject door te nemen met ons. Ons personeel is VCA gecertificeerd.

Vraag hier uw offerte aan
binnen één werkdag reactie

Lassen op locatie

Heeft u laswerk dat niet naar de werkplaats gebracht kan worden? Dan komen wij naar u toe!

DiMa Start last ook op locatie. Dit zal gedaan worden door middel van TIG-lassen voor RVS of het fijnere werk. Ruigere en grovere materialen worden gelast door middel van BMBE lassen (booglassen met beklede elektrode).

Bij lassen op locatie vindt u meer informatie hierover.

Op de Nesciobrug waren de lantaarnpalen oorspronkelijk aan de binnenkant van het hek geplaatst. Hierdoor hadden fietsers het idee dat ze het zouden raken, met alle gevolgen van dien. Hoe loste DiMa Start dit op? Door de steunen aan de buitenkant van het hek te lassen zodat de lantaarnpalen op stevige wijze aan de buitenkant bevestigd konden worden.