Bel mij terug

  Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig
  mogelijk terug.
  close

  Naam

  Telefoon

  Onze Werkwijze

  Elk project is anders, maar doorloopt toch dezelfde fases.

  De eerste fase omvat een grondig intakegesprek met de klant. Zo worden alle eisen, wensen en doelen goed in kaart gebracht. Of de klant al een basisidee heeft of niet, uit deze brainstormsessie zullen verschillende mogelijke oplossingen ontstaan. Deze oplossingen zetten wij om naar schetsen.

  Vervolgens wordt er samen met de klant een oplossingsrichting gekozen die uitgewerkt wordt in een 3D model. Dit model wordt met de klant besproken en eventueel aangepast.

  Ook komt het voor dat er een sterkteberekening nodig is, zodat het zeker is dat bepaalde producten sterk genoeg zijn voor hun functie. Ook hiervoor kunt u bij DiMa Start terecht.

  Het project uitwerken van 3D naar 2D

  Na het 3D ontwerp belanden we in de fase waarin er productietekeningen gemaakt worden. Deze werktekeningen worden in 2D gemaakt met inbegrip van alle relevante informatie zoals lasaanduidingen, ruwheden en toleranties.

  Eventuele handleidingen, CE Certificaten of normtoetsingen regelen wij ook graag voor u. U ontvangt dan een uitgebreid rapport dat aantoont dat uw product voldoet aan alle gestelde eisen en normen.

  Nadat het gehele engineeringsproces is afgerond volgt er nog één fase: het maken van een fysiek prototype. Nadat dit prototype uitgebreid is getest en er eventuele veranderingen zijn aangebracht in het 3D ontwerp en de 2D werktekeningen, wordt bepaald of er nog een prototype nodig is. Zo niet, dan wordt er een nulserie geproduceerd.

  Uw product is nu af. Wij handelen met alle plezier de volledige productie van elke seriegrootte af.

  Een goed product begint bij een goed ontwerp
  en duidelijke 2D productietekeningen.